Rólam

 

 

Üdvözöllek, Horváth Enikő vagyok,

mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember

– magyarul a lelki jól-lét követe.

 

Hitem szerint az emberek megtaníthatóak arra, hogy veszteségeiket felismerjék, tudatosabban közelítsék meg, így örömtelibb, teljesebb életet élhetnek

 

Kiknek nyújtom a szolgáltatásaimat

  • Olyan nyitott embereknek, akik magukon dolgozni készek. Cégükben, vállalkozásukban vagy magánéletükben elakadással, nehézséggel szembesültek. Vágyuk és egyben céljuk a boldogabb, örömtelibb élet és ezért hajlandóak is tenni.
  • Olyan cégeknek, cégvezetőknek, akik már megtapasztalták, hogy a munkatársak lelki egészségének ápolására érdemes figyelmet szentelni.

 

Saját veszteségeim feldolgozása közben fordultam a professzionális segítés felé, így lettem mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember.

Hangzatos név, bár én csak veszteséget megélt embereket akartam támogatni abban, hogy újra jól érezzék magukat a bőrükben.

 

Hiszen magam is megtapasztaltam, akkor tudtam teljesebb életet élni, amikor időt és energiát tettem a veszteségeim feldolgozásába.

 

Kiskamasz korom óta örömet okoz, feltölt, ha segíthetek. Ezt az érzést  szerettem volna minden nap érezni.

Sokat önkénteskedtem pl a Hospice Alapítványnál, de voltam önkéntes segítő veseosztályon, idősek otthonában is.

 

Közben rájöttem ugyanaz foglalkoztatja a cégvezetőt, a kisvállalkozót, a nagymamát, a beteg hozzátartozóját csak más köntösbe bújva. 

 

Mind jobban akarjuk magunkat érezni a bőrünkben, a jelen állapotunkhoz képest teljesebb, örömtelibb életet szeretnénk.

 

Ez könnyűnek hangzik, de szükséges hozzá néhány nehezebb lépés, amit egyedül nem  könnyű megtenni. Ezekben a lépésekben tudok támogatást adni.

 

 

Horváth Enikő veszteségfeldolgozás, üzleti elakadás konzultáció