Blog

Ma van Valentin Nap, a szerelem napja.

Na de mi köze ennek a cégvezetéshez?? 

 

 

Legtöbbünk azért kezdett vállalkozni, mert „szerelmes” lett valamibe.  A saját ötletébe, a szabadságba, szemben az alkalmazotti léttel vagy egy lehetőségbe. Tudta, hogy lesz nehézség, lesz elakadás, lesz veszteség, de mint a szerelmes diák, fütyült a nehézségekre. És jól tette. Ha ez az érzés nem lenne, nem kezdenénk új dolgokba.

 

Így hát ünnepeljük a szerelmet! Élvezzük ki, ami jó eben a napban.  

 

 

 

Megállni egy pillanatra és elgondolkodni. Kérdéseket feltenni… és rájönni mi mindenbe vagyunk szerelmesek. A szív és a szerelem sok-sok puzzle darabból áll össze.

Helyet kap benne a párunk,  a gyermekünk, a szüleink, a kutyánk, a hobbink, a barátaink és természetesen a vállalkozásunk. Ebből a sok apró darabból áll össze a szerethető életünk.

 

 

 

Most hozzád szólok kedves Vállalkozó, Cégvezető!

 

 

A céged, vállalkozásod  a szerelmed. Legalábbis az volt, amikor elkezdted.

 

Most hogy állsz vele? Mikor ünnepelted meg magatokat?  

 

Nézzük végig milyen közös jó élményeitek vannak:   az első bevétel… Az első nyereséges év…Az első pozitív  ügyfél  visszajelzés… Szívet melengető  emlékek.  Idézd fel gyakrabban.

 

Feketeöves tudatos cégvezetőknek van egy mappájuk, amibe gyűjtik a pozitív élményeket. Mert tudják, amikor nehéz idők vannak, aranyat ér egy ilyen gyűjtemény.

 

Erőt ad a folytatáshoz. Motivál, hogy holnap is nekiálljunk. Továbblök, amikor üzleti elakadást észlelünk.

 

 

 

Írd össze mennyi jó  élményed van, miket tanultál, hova jutottál el, kikkel ismerkedtél meg a vállalkozásod által. Most csak a pozitív élményekre koncentrálj!

 

 

 

Ünnepeld meg ezt a napot!

És persze ne felejtsd el a párodnak sem elmondani mennyire szereted és hálás vagy neki, hogy támogat a vállalkozásodban is.

 

 A partnereidnek és az alkalmazottaidnak is jól fog esni egy apró figyelmesség, egy szép email. Nekik is segít megállni és felidézni mit szeretnek a kapcsolatotokban.

 

 

Boldog Valentin Napot!

Felíratokzás a hírlevelünkre

Felíratkozás előtt olvasd el, az Adatkezelési irányelveinket.

[acymailing_form_shortcode id="1"]